Zimná príprava (aktualizované o víkendové výsledky)

23.02.2012 17:45

Muži:

Muži odštartovali zimnú prípravu začiatkom januára. Po prvej polovici súťaže sú ako nováčik ligy na vynikajúcom 3. mieste. V 15 zápasoch získali 32 bodov za 10 víťazstiev, 2 remízy a 3 prehry, a majú aktívne skóre 34:16. Najvyššie víťazstvo dosiahli v 9. a 14. kole, keď najprv vyhrali v Hlohovci a potom doma zo Smolenicami 5:0. Najlepším strelcom je po jeseni stredopoliar Andrej Kvetan so 6 gólmi. Naše mužstvo strelilo 4. najvyšší počet gólov v súťaži a inkasovalo 3. najnižší počet gólov.

Počas zimnej prestávky už tradične prišlo ku zmenám v kádri. Klub opustil brankár Miroslav Horňák, ktorý sa po zranení z minulej sezóny síce už dávno zotavil no, Tomáš Píš ho už do brány nepustil. Horňák sa teda rozhodol pre zmenu a v kariére bude pokračovať v mužstve Košolnej, ktorá hrá súťaž OSA. Do Hrnčiaroviec sa po polroku vráti útočník Roman Valko, ku ktorému sa pripojí ešte Martin Gergely a diskutuje sa aj o odchode brankára Jakuba Alchusa, taktiež do Hrnčiaroviec. Na oplátku by v Modranke mal zostať stredopoliar Andrej Nižňan, ktorý bol na jeseň iba na hosťovaní. Do kádra zatiaľ pribudla dvojica nových hráčov. Z Rakúska prišiel stredopoliar Andrej Kobetič a zo štvrtoligových Jaslovských Bohuníc útočník Richard Sekera, ktorý je odchovancom trnavskej Lokomotívy. Príchod ďalšej avizovanej posily Michala Kardoša zo Zavara sa zrejme neuskutoční.

PRÍPRAVNÉ ZÁPASY:

Modranka - Siladice 1:2 na UT Lokomotívy v Trnave

gól: Nižňan

Modranka - Sládkovičovo 3:2 na UT Lokomotívy v Trnave

góly: 2 R. Sekera, Jakáb

Modranka - Bernolákovo 2:0 na UT Lokomotívy v Trnave

góly: R. Sekera, Chmela

Lokomotíva Trnava SD 1:1 Modranka na UT Lokomotívy v Trnave

gól: Stanovič

Modranka 2:0 Neded na UT Lokomotívy v Trnave

góly: vlastný, Jakáb

Modranka 3:0 Hrnčiarovce na UT Lokomotívy v Trnave

góly: Šuran, Srdoš, Fall

Modranka 6:0 Majcichov

góly: 2 Kobetič, Štrbo, Nižňan, Mačák, Jakáb

PRIEBEŽNE BUDEME AKTUALIZOVAŤ

Dorast:

Dorast taktiež trénuje už od začiatku januára. Výsledky z jesennej časti sú miernym sklamaním. Mužstvo je priebežne na 3. mieste zo ziskom 33 bodov za 11 výhier a 4 prehry pri skóre 67:12. V počte strelených gólov su dorastenci 4. najlepší a v počte inkasovaných gólov im patrí 2. miesto. Najvyššie víťazstvo dosiahli v 13. kole proti Bučanom, ktoré deklasovali neuveriteľným výsledkom 34:0. Najlepším strelcom mužstva je po jeseni opäť Oliver Turanovič zo 14 gólmi.

Aj v doraste nastal pohyb v kádri. Z klubu odišiel talentovaný stredopoliar Kristián Vacula, ktorý uspel na skúške v druholigovom Senci kam odchádza na hosťovanie na dva a pol roka. Na odchode z týmu je aj obranca Samuel Kováč, ktorý by chcel na jar hosťovať v Ružindole (priebežné 15. miesto v lige). V úvode prípravy sa z mužstvom pripravoval mladý stredopoliar Dominik Kalivoda z Opoja, z ktorého angažovania však zrejme nič nebude a momentálne už trénuje v Opoji. Ďalšou možnou akvizíciou je stredopoliar Denis Blaho zo Zelenča. Ten vo vzájomnom zápase na jar skóroval do siete Modranky (zápas skončil víťaztvom 8:2 pre Modranku). Zatiaľ posledným možným nováčikom je útočník Matej Suchoň, ktorý hráva za našich žiakov. Príležitosť dostal v prípravnom zápase proti Brestovanom, v ktorom aj skóroval.

PRÍPRAVNÉ ZÁPASY:

Brestovany 0:5 Modranka

góly: 2 Uhrík, M. Blažek, L. Blažek, Suchoň

Modranka 4:3 Boleráz na UT Lokomotívy v Trnave

góly: 2 M. Blažek, Turanovič, Martinus

Modranka 11:1 Sládkovičovo

góly: 4 M. Blažek, 2 Turanovič,2 Uhrík, Šuran, Martinus, Blaho

PRIEBEŽNE BUDEME AKTUALIZOVAŤ

Žiaci:

Žiakom začala zimná príprava koncom januára. Po jesennej časti sú v tabuľke na 10. mieste čo je vzhľadom na predsezónne ciele dobré umiestnenie. Žiaci  v 13 zápasoch nazbierali 13 bodov za 4 výhry, 1 remízu a 8 prehier pri skóre 25:30. Najlepším strelcom mužstva je po polovici súťaže Michal Hýroš, ktorý strelil 8 gólov. Najvyššiu výhru zaznamenali v zápase proti spojenému týmu Boleráz-Trstín v pomere 8:2. Najvyššiu porážku zaznamenali proti lídrovi zo Šúroviec, keď na ich trávniku prehrali 6:0.

PRÍPRAVNÉ ZÁPASY BUDEME AKTUALIZOVAŤ

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.