Odštartovala jarná časť

20.03.2012 11:50

Muži:

Muži by na jar chceli zabojovať o postup do vyššej súťaže. Momentálne sa nachádzajú na 3. mieste z bodovou stratou na vedúce Krtovce, ktoré už najbližší víkend privítajú na domácom trávniku. Počas zimnej prestávky do kádru pribudla dvojica hráčov. Útočník Richard Sekera z Jaslovských Bohuníc a stredopoliar Andrej Kobetič, ktorý pôsobil v Rakúsku. Smerom von z klubu putovali útočníci Roman Valko a Martin Gergely. Obaja zakotvili v Hrnčiarovciach. Klub opustil aj brankár Miroslav Horňák. Ten bude v kariére pokračovať v Košolnej.

Dorast:

Cieľom dorastu je v jarnej časti ponaháňať vedúcu dvojicu Dechtice a Cífer. Počas zimy však evidovali len odchody. Kristían Vacula šiel do druholigového SFM Senec a Samuel Kováč bude dokonca sezóny hosťovať v Ružindole. Denis Blaho, ktorý bol v na skúške zo Zelenča u nás napokon nezakotví. Ešte jedna informácia. Posledný celok súťaže OFK Bučany sa po polovici súťaže odhlásil.

Žiaci:

Žiakov čaká zrejme ťažká jar, keďže cez zimu toho moc nenatrénovali. V kádri nenastal žiadny pohyb. Prioritou je umiestnenie v kludnom strede tabuľky.

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.