Muži znova vyhrali, dorast cez týždeň 6 bodový, žiaci stále bez bodu

05.09.2011 23:29

 

Muži:

Dorast:

Dorastenci cez týždeň odohrali 2 zápasy. Najskôr sa v stredu predstavili v Bielom Kostole a v sobotu v prvom domácom zápase privítali Špačince.

V Bielom Kostole nastúpili naši dorastenci po prvýkrát v plnej sile no  v prvom polčase nepredviedli dobrý výkon. Mali síce viac z hry a vytvorili si aj šance no herným prejavom nijako neohúrili. Do druhého polčasu však chlapci vstúpili omnoho lepšie, začali viac kombinovať, behať a výsledkom boli 2 rýchle góly, keď najskôr po skrumáži v pokutovom území z blízka otvoril skóre Novota a chvíľu na to po Turanovičovej prihrávke za obranu premenil samostatný nájazd na druhý gól Šuran. Biely Kostol bol v ofenzíve absolútne bezzubý a vypracoval si iba jednu príležitosť, pri ktorej však skvele zabránil gólu brankár Cvik. Naši chlapci napokon pridali ešte tretí gól keď striedajúci Martinus nakopnutú Novotovu loptu z voleja parádne upratal do brány. Dorast teda vďaka zlepšenému druhému polčasu zvíťazil 3:0

                                    FK Biely Kostol 0:3 ŠK Modranka

                                    polčas: 0:0

                                    góly: Novota, Šuran, Martinus

 

                                    Cvik

Brestovanský   Zvolenský  Novota  Kováč

Uhrík           Turanovič    Pavle       Vacula

                    Šuran        Blažek

Striedali: Fančovič, Bernát, Martinus, Lančarič

V sobotu v prvom domácom zápase hostili Družstevník Špačince. Opäť sa opakoval scenár zo stredajšieho zápasu. Utrápený prvý polčas priniesol nerozhodný výsledok, keď sa do vedenia dostali hostia vďaka dôrazu útočiaceho hráča. Naši dorastenci však o 3 minúty vyrovnali keď po peknej kombinačnej akcií vyrovnal Turanovič. Druhý polčas začali naši podobne ako v Bielom Kostole a dvoma rýchlimi gólmi ukončili zápas, keď najskôr Šurano po peknom prieniku do šestnásťky naservíroval na päťke loptu Martinusovi a ten pohodlne skóroval a o 5 minút neskôr sa z gólu tešil aj Vacula, ktorý perfektne využil krížnu prihrávku za obranu. Posledný kliniec do rakvy pridal Uhrík, ktorý využil vynikajúcu prihrávku Turanovič a z uhla prepálil brankára. Dorast je teda po úvodných troch kolách stopercentný no zatiaľ iba výsledkovo pretože herne zatiaľ ďaleko zaostáva za očakávaniami.

                                    ŠK Modranka 4:1 TJ Družstevník Špačince

                                    polčas: 1:1
                                    góly: Turanovič, Martinus, Vacula, Uhrík

 

                                 Cvik

Brestovanský   Zvolenský  Novota  Fančovič

Uhrík           Turanovič    Pavle       Vacula

                    Šuran        Martinus

Striedali: Bernát, Kováč, Široký, Lančarič

Žiaci:

Žiaci v oboch tohtotýždňových zápasoch tesne prehrali keď najskôr podľahli v žiackom derby Slávií Trnava a potom aj spojenému týmu Dechtice-Dobrá Voda.

1. kolo AŠK Slávia Trnava 1:0 ŠK Modranka

          polčas: 0:0

5.kolo ŠK Modranka 1:2 Dechtice-Dobrá Voda

         polčas: 1:2

         gól: Hýroš

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.