Muži vyhrali v Suchej aj po dvojnásobnom oslabeni, dorast po prestrelke vyhral v Bielom Kostole, žiakom skončila séria bez prehry vi Dolnej Krupej

26.05.2011 22:00

A-mužstvo

V nedeľu sa naši muži predstavili na pôde Suchej . Zápas sme začali našou kombinačnou hrou a súper sa dostaval minimalne k lopte zriedkavo. Z nášho úvodného tlaku pramenil aj uvodný gól z kopačky Jakába v 20. minúte. O šesť minút neskôr sa podarilo domácim vyrovnať po rohovom kope a hlavičkovom zakončeni.  Do konca prvého polčasu sa stav už nezmenil a mužstvá odchádzali do kabín za nerozhodného stavu.  Druhý polčas začali domáci aktívnejšie napádať našu rozohrávku z čoho pramenili aj naše chyby. V 65. minúte oslabil naše mužstvo Jakáb, ktorý dostal červenú kartu, avšak i v oslabení o jedneho hráča sa nám podarilo skórovať po druhý raz, keď Sekera po peknej individualnej akcii našiel na šestnástke presnou prihrávkou Jurinu a ten sa zoči-voči domácemu brankárovi nemýlil a viedli sme v 70. minúte 1:2. Desať minút pred koncom unikol po pravej strane Kvetan až do šetnásky kde bol faulovany nešetrným zákrokom no píštalka rozhocu zostala nemá a za následné protesty dostal Kulíšek druhú žltú kartu a musel sa porúčatť predčasne do kabíny. Nášmu mužstvu sa už podarilo tesný jednogólový náskok udržať až do záverečného hvizdu rozhodcu.

 

                                             Suchá nad Parnou 1:2 ŠK MODRANKA     polčas: 1:1

                                                   Góly: 20. Jakáb, 70. Jurina

 

                Zostava Modranky :                                Píš

                                                    Kvetan   Šuran   Zatko    Sekera  

                                                                         Štrbo

                                                  Srdoš     Mačák    Jurina    Jakáb

                                                                       Kulíšek

                        Striedali: Rakický, Guniš, Alchus

Dorast:

Dorastenci sa cez víkend predstavili v Bielom Kostole. Mužstvo očakávalo ťažky zápas, ktorý sa napokon aj konal no hlavne zásluhou nášho týmu, ktroý doplácal hlavne na striedavé intervaly dobrých a zlých okamihov v zápase. V prvom polčase sa nám podailo vypracovať si niekoľko slubných príležitostí. Najváčšie zahodil Marek Blažek, ktorý 2 krát v pokutovom území nedokázal presne zakončiť. Napokon sa nám však do polčasu podarilo streliť gól keď v 38. minúte vystrelil Oliver Turanovič a prekvapil domáceho brankára 0:1. Po polčase malo naše mužstvo raketový nástup keď sa už po 2 minútach po individuálnom prieniku presadil Kristián Vacula 0:2. Prešli však ďalšie 2 minúty a bolo 1:2 keď sa po rohovom kope nedohodli Pavle zo Štoderom a lopta prenikla za Cuninkov chrbát 1:2. O ďalšie 2 minúty už bolo vyrovnané. Domáci vyrovnali zo štanardnej situácie 2:2. Potom sa však opáť prebralo naši chlapci. Obrovskú šancu za stavu 2:2 zahodil Marek Blažek ktorý prestrelil prázdnu bránu. Vynahradil si to však o 5 minút neskôr keď perfektne zúžitkoval Uhríkov center a z voleja skóroval. Marek Blažek 2:3. Definitívnu bodku za zápasom dal v 80. minúte po ruke v pokutovom území z pokutového kopu Oliver Turanovič. 2:4. Dorastenci teda vydreli dôležité 3 body a nevzdávajú tak boj o 3. mieste v lige.

                            FK Biely Kostol 2:4 ŠK Modranka

                            polčas: 0:1

                            góly: 38., 80. Turanovič, 47. Vacula, 72. M. Blažek

Zostava:

                              Cuninka

Štoder        A. Zvolenský    Novota      Pavle

Uhrík          Tokoš          Chmela          Vacula

                 M. Blažek    Turanovič

Striedali: 75.min Šuran-M. Blažek, 80.min Fančovič-Uhrík, 84.min Kubovič-Chmela, 86.min Kováč-Štoder

Žiaci:

Žiakom sa v Dolnej Krupej skončila 5 zápasová séeria neporaziteľnosti. Bez opôr týmu Lukáša Guzmického a Martina Širokého žiaci zápas nezvládli a prehrali vysoko 6:0. Za dobrý výkon však treba pochváliť brankára Bencsika vďaka, ktorému nebol rozdiel v skóre vyšší.

                                    OŠK Dolná Krupá 6:0 ŠK Modranka

                                    polčas: 3:0

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.