Muži si poradili s Brestovanmi, dorast porazil lídra, žiaci bodovali proti Zelenču

18.05.2011 20:41

A-mužstvo

V 25. kole privítali naši muži na svojom ihrisku mužstvo z Brestovian. Zápas sa zacal za daždivého počasia ktoré čiastočne ovplyvnilo hru v prvom polčase. Naše mužstvo otvorilo skóre zápasu už v 6. minúte, keď po rohovom kope a následnom centri Guniša na zadnú tyč zakončil nekompromisne Kvetan. Po tomto góle sme kontrolovali hru v strede ihriska a kombinačnou hrou sme sa dostali ešte k niekoľkým zakončeniam, z ktorých najslubnejšie vyzerali šance Jurinu a Kvetana avšak po bravurnych zákrokoch hostujúceho brankára neboli gólovo zakončené. Zahambiť sa nenechal ani náš brankár, ktorý zlikvidoval nájazd hostújúceho hráča. Skóre sa druhýkrát menilo v 37. minúte, keď výbornou prihravkou vysunul Jurina do šance Mačáka, ktorý sa preštrikoval cez dvoch obrancov, položil si na zem brankára a zakončil do prázdnej brány. Našim dvojgólovým vedenim sa skončil aj prvý polčas. v druhom polčase sme si dokázali vypracovat niekoľko slubných priležitosti, ktoré sme však nedotiahli do gólového zakončenia. Najkrajšia akcia zápasu prišla v 78. minúte, keď Štrbo vysunul časovanou prihrávkou Srdoša a ten z prvej našiel krížnou prihrávkou cez šestnásku striedajúceho Kulíška, ktorý z voleja nekompromisne zakončil a uzatvoril tak skóre zápasu na konečných 3:0.

                                                 ŠK MODRANKA 3:0 Brestovany     polčas: 2:0

                                                   Góly: 6. Kvetan, 37. Mačák, 78. Kulíšek

 

                Zostava Modranky :                                Píš

                                                    Rakický   Guniš    Sekera   Gažo

                                                                          Zatko 

                                                   Kvetan    Mačák    Štrbo     Jakáb

                                                                         Jurina

                        Striedali:Kulíšek, Srdoš, Šuran

Dorast:

Od záverečného hvizdu zápasu s Ružindolom sa v šatni dorastencov nehovorilo o ničom inom len o zápase proti lídorvi súťaže z Brestovian. Už počas týždňa sa avizovalo že sa očakáva veľmi kvalitný zápas. No a ten naozaj nezaostal za očakávaniami. Dorastenecký šláger kola priniesol kvalitnejší fubtal ako množstvo mužských zápasov. Zápas sa začal opatrne z oboch strán mužstvá sa poväčšine dostali pred šestnásťku kde sa ich akcie končili. Ako prvý sme však pohrozili mi. V obrovskej šanci sa ocital trápiaci sa Marek Blažek, ktorý však z 10 metrov prestrelil bránku hostí. Brestovany hrozili iba dlhými nakopávanými loptami a po štandardných situáciách. Po jednom z rohových kopov Brestovian vznikol v šestnásťke závar po ktorom prišlo ku zraneniu kapitána Novotu. Ten následne chýbal v obrane pretože bol ošetrovaní. Z toho teda vyplinul v 40. minúte prvý inkasovaný gól v našej sieti keď dlhočizný výkop od brankára preletel aj obrancov nášho mužstva za ich chrbát si nabehol hosťujúci útočník preloboval vybehnutého Cvika. 0:1. Do druhého polčasu vybehlo naše mužstvo s veľkým odhodlaním spraviť niečo z výsledkom. Už po troch minútach mohlo byť vyrovnané no sériu minišancí po zmätkoch v obrane hosti zakončil spálením obrovskej tutovky Tokoš, ktorý zblízka prestrelil. Vyrovnanie napokon prišlo v 55. minúte. Priamy kop Blažeka napokon do brány zubami nechtami dotlačil Filip Novota. 1:1. Po tomto momente sa začala najlepšia pasáž zápasu plná gólových príležitostí na oboch stranách. Vedenie sa napokon ujali hostia, keď strelu spoza šestnásťky za svoj chrbát pustil Cvik. 1:2 Ani nie o dve minúty však bol v pokutovom území faulovaný Vacula a Marek Blažek penaltu chladnokrvne premenil. 2:2. 10 minút pred koncom opäť skórovali hostia no gól nebol správne uznaný pre ofsajd. V záverečných minútach už prišli len obrovské tutovky nášho mužstva. Najskôr po peknej individuálnej akcií nastrelil Vacula žrď aby z následnej dorážky Turanovič s piatich metrov netrafil bránu a strelu Tomáša Pavleho v 90. minúte z priameho kopu brankár hostí bravúrne vyrazil. Z následného rohu však opäť vznikla skrumáž v pokutovom územi hostí čo využil Tokoš a zblízka strelil gól na 3:2. Po záverečnom hvizde rozhodcu vypukla na trávniku obrovská radosť našich dorastencov, ktorý sa tak stali iba druhým mužstvom, ktroé v tejto sezóne dokázalo zdolať Brestovany. Chlapcov po zápase ľudia z trávnika vyprevádzali zaslúženým potleskom. Verme že zápasov na takejto úrovni budeme vídať v Modranke stále viac.

 

                                                  ŠK Modranka 3:2 TJ Družstevník Brestovany    polčas: 0:1

                                                  góly: 55. Novota, 7O. M. Blažek, 90. Tokoš

Zostava:

                             Cvik

Štoder   Novota      A. Zvolenský     Pavle

Uhrík      Chmela         Tokoš           Vacula

               Turanovič    M. Blažek

Striedal: 80. min Šuran-M. Blažek

Žiaci:

Žiaci dokázali cez víkend veľmi príjemne prekvapiť keď v derby zápase s favorizovaným Zelenčom dokázali vybojovať bod za remízu 3:3. Žiaci v zápase síce 3 krát prehrávali no vždy dokázali vyrovnať po dvoch góloch Brestovanského a nádhernom góle Guzmického. Žiaci sa teda zskom tohto bodu opäť vzdialili zostupu a posunuli sa v tabuľke na 11. miesto.

                                         ŠK Modranka 3:3 ŠK Slávia Zeleneč   polčas: 2:2

                                         góly: 2 Brestovanský, Guzmický

Zostava:

                     Bencsik

                    Guzmický

Tomík           Valovič        Féling

Benkovský   Brestovanský   Kondrc

Malženický        Jurák       Hýroš

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.