Cez víkend už hrajú všetky družstvá

24.03.2011 23:22

Muži:

"Áčko" sa cez víkend predstaví na domácom štadióne proti mužstvu ŠK Repasu PoľnoFarma Jalšové. Momentálne 7. mužstvo tabuľky sme na jeseň na jeho trávniku porazili 3:1 po góloch Kvetana, Tóbla a Srdoša. Náš súper v minulom kole na domácom trávniku porazil zachraňujúce sa Hrnčiarovce tesne 3:2. Naši muži zasa zvrátili nepriaznivý stav v zápase s Leopoldovom. Verme že našim mužom sa podarí potvrdiť vedúcu pozíciu v súťaži a Jalšové odíde z Modranky na prázdno. Duel budú rozhodovať , ako hlavný Corgoňligový rozhodca Peter Kralovič, ktorému budú na čiarach asistovat Henrich Juhás a Milan Štrbo (všetci Trnava). Zápas má výkop v nedelu 27. 3. o 15:00.

Dorast:

"Mladíci" z dorastu chcú doma potvrdiť 3 body zo Šúroviec proti momentálne 7. mužstvu Oblastných majstrovstiev sk. A Družstevníku Voderady. Náš súper doma v poslednom kole prestrielal Ružindol 6:3 a je teda víťazne nabudený rovnako ako naše mužstvo , ktoré minulý týždeň zvládlo ťažký zápas v Šúrovciach na výbornú a zvíťazilo 4:1. Na jeseň "mladíci" vo Voderadoch remizovali 1:1 keď jediným úspešným strelcom našich bol Vacula. Domáci vtedy doslova ubetónovali remízu preto sú naši dorastenci tentokrát odhodlaný proti Voderadom brať všetky 3 body. Hlavným arbitrom duelu bude Henrich Juhás, ktorý zhodou okolností viedol aj duel vo Voderadoch a na čiare mu bude asistovať Marek Fodor (obaja Trnava). Duel sa bude hrať ako predzápas mužov a bude mať výkop o 12:30.

Žiaci:

Tento víkend už odštartujú aj žiacke súťaže a výnimkou nie je ani naše mužstvo, ktoré v úvodnom jarnom kole privíta žiakov OŠK Zavar. Tým naši žiaci majú čo vracať pretože na jeseň im podľahli vysoko 12:0. Zavaru patrí v tabuľke po polovici súťaže 10. miesto naši chlapci sú o tri priečky nižšie na 13. mieste. V generálke na ligu žiaci podľahli treťoligovej Slavií Trnava 1:4, keď jediným úspešným strelcom bol Martin Široký. Úvodný jarný zápas našich žiakov bude mať výkop 26. 3.  o 15:00. Rozhodcami duelu budú, ako hlavný Martin Benkovský z Hrnčiaroviec a ako asistent pán Čief.

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.